Minőségi italok webáruháza

Rendelj italt online, kényelmesen, házhoz szállítva!

Szállítás

Amennyiben a webáruházunk vásárlója kíván lenni, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, amely szabályozza a Vásárlók és az Eladó jogait és kötelezettségeit, a Felek között létrejött adásvételi szerződés jogszabályban előírt követelményeinek megfelelően.

 

Szállítási módok, díjak:
- Személyes átvétel a szállító telephelyén: ingyenes
- 50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes
- ORSZÁGOS kiszállítás (GLS futárszolgálattal):

Csomagsúly Fuvardíj / csomag (Ft)
  előre utalás utánvét
0,1 - 5 kg 2190 Ft 2190 Ft

- Nagyobb rendelés esetén egyedi megbeszélés alapján.

Az árak a 27%-os Áfát tartalmazzák!

Házhoz szállítás, információk

Szállítási cím megadása: PONTOS POSTAI CÍMZÉST ADJON MEG (irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó) Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján és a kapucsengőjén! Amennyiben hiányos a cím vagy a futár nem találja meg a címzettet, a futár nem kézbesíti a csomagot, hanem azt visszaküldi a feladónak. Ön az adatainál két címet is megadhat, de megrendeléskor ki kell választania a szállítási címet. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, ha Ön más címre rendelte a csomagját, mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a számlázási címre állítjuk ki, a csomagot pedig a szállítási címre postázzuk.

Minden esetben telefonon visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás a megrendeléstől számított ideje igen változó lehet, a raktárkészlet függvényében (1-3 munkanap). Abban az esetben ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet. Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-15 munkanap).

Fizetés

 

A megrendelt termék fizetésének módja

  • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön a Vállalkozás üzlethelyiségében forintban fizeti meg a termék vételárát, vagy készpénzben, vagy bankkártyával.

Előre utalással történő teljesítés: Az előre utalás gombra kattintva, egy újabb oldal nyílik meg, amely a következő adatokat tartalmazza:

 Köszönjük a vásárlást!

Ön az "Előre utalás" fizetési módot választotta.

Az utaláshoz szükséges adatok:

 

Összeg: Ft

Bank neve: Raiffeisen Bank

Számlaszám: 12042809-01955817-00100007

Kedvezményezett neve: Aranyosi Tamás EC.

Utaláskor az alábbi adatokat kell megjegyzésben feltüntetni: Rendelés azonosító: 

  • Kérem az oldal által megadott összeget a fent szerelő bank számlaszámra utalja  el, a  megjegyzésben szerepeljen rendelésazonosító szám.  Amint az összeg megjelenik a számlánkon a terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, és fizetés nélkül megkapja.
  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Online bankkártyás fizetés

Vásárlóink választhatják az online bankkártyás fizetést, mely a leggyorsabb és leghatékonyabb fizetési mód.

Webáruházunk, a Budapest Bank által alkalmazott B-payment fizetési rendszert használja, mely biztonságos fizetést biztosít vásárlóink számára. Az online felületen Mastercard, Maestro és Visa kártyáját is tudja használni.

A fizetési folyamat két lépésből áll. Weblapunk a vásárlót a fizetési oldalra irányítja, átadva a kosárra és a fizetéssel kapcsolatos információkat. Ezen az oldalon megadja kártyaadatait: kártyabirtokos neve, kártyaszám, lejárati dátum, CVC-ellenörző kód. Második lépésként a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg a sikeres tranzakcióról. Sikertelen tranzakció esetén hiba üzenet jelenik meg a felületen, kérjük, a feltüntetett információ alapján indítsa újra fizetését vagy vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!