Minőségi italok webáruháza

Rendelj italt online, kényelmesen, házhoz szállítva!

KESERŰK, LIKŐRÖK

KESERŰK, LIKŐRÖK

A likőr szó francia eredetű liqueur szóból származik. A keserűlikőröket vagy másnéven gyomorkeserűket általában aperitifként vagy digesztifként fogyasztják. Jellegzetessége, hogy valamilyen gyógynövény, vagy fűszer hozzáadásával készítik. Ezeknek köszönhetően, nem csak a jó hangulat megteremtésében segítenek, de az egészségünk megőrzőséhez is hozzájárulnak, természetesen megfelelő mértékű fogyasztás esetén.

:    KISZERELÉS:
    ÁR:  -tól    -ig  
:   
UNDERBERG KESERŰ LIKŐR 44% 12db 0.02l fém dobozba (0.24L)
Egységár:
30 833Ft / Liter
7 400Ft
VÁRDA KESERŰ COFFE 0,5L 34,5%
Egységár:
8 652Ft / Liter
4 326Ft
Tatratea "piros" alma és körte tea likőr 67% (0.7L)
Egységár:
18 607Ft / Liter
13 025Ft
Unicum Barista 1,0 34,5%
Egységár:
9 925Ft / Liter
9 925Ft
Jägermeister 1,75 35% + pumpa
Egységár:
10 640Ft / Liter
18 620Ft
Grand Marnier C. Rouge “NUIT” 40% Parisienne Limited Edition (0.7L)
Egységár:
17 386Ft / Liter
12 170Ft
Benedictine DOM 40% (0.7L)
Egységár:
16 536Ft / Liter
11 575Ft
Isautier Arrange Gingembre Citron 40% (0.5L)
Egységár:
21 280Ft / Liter
10 640Ft
A.H. Riise Royal Bitter Danish Navy Westindian 32% (0.5L)
Egységár:
15 430Ft / Liter
7 715Ft
Aperol 1,0 11%
6 915Ft
Ramazzotti Espresso 0,7 25%
Egységár:
10 621Ft / Liter
7 435Ft
Luxardo Fernet Amaro 40% (0.7L)
Egységár:
9 500Ft / Liter
6 650Ft
China Martini L'Amaro 25% (0.7L)
Egységár:
14 350Ft / Liter
10 045Ft
Unicum szilva 0,7l
Egységár:
9 986Ft / Liter
6 990Ft
A legkorábbi likőrök az élvezeti szeszfogyasztás hajnalán, a 14. században jelentek meg, és különböző fűszerekkel, gyógynövényekkel ízesítették őket. Gyakran azonosítják őket a korabeli gyógyszerészeti párlatokkal, de a likőrök már a kezdetekben sem követték a korabeli gyógyszerészeti elveket. Míg az orvosi tinktúrák elődei alkoholos gyógynövénypárlatok voltak, melyeket igen kis mennyiségben vettek be kanalas orvosságként vagy ételhez-italhoz keverve, addig a likőrök önálló italként fogyasztott, édesített és gyakran csak egyszerű áztatással ízesített szeszek voltak, melyeknek az élvezeti értékük volt a legfontosabb.