Minőségi italok webáruháza

Rendelj italt online, kényelmesen, házhoz szállítva!

GIN

GIN

Jellegzetes ízű borókabogyóból készülő szeszes ital a gin. Két fő kategóriát különböztetünk meg: alacsonyabb minőségű kevert és a prémium minőségű párolt gint. Előszeretettel fogyasztják koktélokba keverve, valamint tisztán jégre töltve is kiváló választás. Hazánkban a gin és a tonik keveréke a legelterjedtebb.

:    KISZERELÉS:
    ÁR:  -tól    -ig  
:   
Ron de Jeremy Hedgehog Gin 0,7l 43%
Egységár:
15 186Ft / Liter
10 630Ft
Botanic Cubical Premium Gin 40% pdd. + pohár (0.7L)
Egységár:
25 750Ft / Liter
18 025Ft
Beefeater Crown Jewel 50% (1L)
Egységár:
21 280Ft / Liter
21 280Ft
Opera Gin 44% (0.7L)
Egységár:
20 143Ft / Liter
14 100Ft
Finsbury Wild Strawberry Pink Premium Gin 37,5% (0.7L)
Egységár:
8 550Ft / Liter
5 985Ft
Brokers PINK Gin 0,7 40%
Egységár:
12 336Ft / Liter
8 635Ft
Brockmans Premium Gin 0,7 40%
Egységár:
22 786Ft / Liter
15 950Ft
Only Gin Premium 0,7 43% pdd.+ pohár
Egységár:
19 500Ft / Liter
13 650Ft
Bombay Bramble Gin 0,7 37,5%
Egységár:
17 579Ft / Liter
12 305Ft
Gin fűszer Lavender Flower 30g (levendulavirág) (0.03L)
Egységár:
87 833Ft / Kilógramm
2 635Ft
Gin del Professore Madame 42,9% (0.7L)
Egységár:
22 800Ft / Liter
15 960Ft
Only Gin Premium 0,7 43%
Egységár:
18 557Ft / Liter
12 990Ft
Botanicals Premium Gin 0,7 42,5% + fűszerek
Egységár:
27 550Ft / Liter
19 285Ft
Bobby's Gin 42% dd. + 2 pohár, Schiedam Dry Gin (0.7L)
Egységár:
20 886Ft / Liter
14 620Ft
Knut Hansen Gin 0,5  42%
Egységár:
27 930Ft / Liter
13 965Ft
Bathtub Gin Ableforths 43,3% (0.7L)
Egységár:
24 514Ft / Liter
17 160Ft
A gin egy égetett szeszes ital, amely olyan semleges ízű alkoholpárlatból (minőségi változatok esetén legtöbbször gabonaszeszből) készül, amit a közönséges boróka tobozbogyójával vagy annak kivonatával ízesítenek. Olykor sok más fűszert is felhasználnak, de ízében mindig a boróka dominál. Eredettől függően sokféle típus létezik, de alapvetően kétféle gint különböztetnek meg. A desztillált gint hagyományos módon készítik: a szeszbe borókabogyót és egyéb fűszereket áztatnak, majd újra lepárolják. Ezután pedig esetenként tiszta alkoholt, kevés cukrot, és ízanyagokat adnak hozzá. A kevert gin készítésekor valamilyen semleges szeszt kivonatokkal vagy aromákkal ízesítenek. A gin alkoholtartalma az Európai Unióban legalább 37,5% v/v