Minőségi italok webáruháza

Rendelj italt online, kényelmesen, házhoz szállítva!

GIN

GIN

Jellegzetes ízű borókabogyóból készülő szeszes ital a gin. Két fő kategóriát különböztetünk meg: alacsonyabb minőségű kevert és a prémium minőségű párolt gint. Előszeretettel fogyasztják koktélokba keverve, valamint tisztán jégre töltve is kiváló választás. Hazánkban a gin és a tonik keveréke a legelterjedtebb.

:    KISZERELÉS:
    ÁR:  -tól    -ig  
:   
The Bitter Truth Pink Gin 40% (0.7L)
Egységár:
20 900Ft / Liter
14 630Ft
Beefeater 24 Gin 45% (0.7L)
Egységár:
15 729Ft / Liter
11 010Ft
Bareksten Botanical Gin 46% (0.7L)
Egységár:
22 786Ft / Liter
15 950Ft
Mermaid Gin 42% (0.7L)
Egységár:
25 650Ft / Liter
17 955Ft
Beefeater Gin 1,0 40%
Egységár:
9 000Ft / Liter
9 000Ft
Nikka Coffey Gin 0,7l 47% pdd.
Egységár:
24 986Ft / Liter
17 490Ft
Zuidam Jonge Genever 35% (1L)
Egységár:
9 845Ft / Liter
9 845Ft
GVine Gin Floraison 1,0 40%
Egységár:
17 955Ft / Liter
17 955Ft
Luxardo London Dry Gin 43% (0.7L)
Egységár:
11 779Ft / Liter
8 245Ft
Gin fűszer Juniper 50g (egész borókabogyó)
Egységár:
43Ft / Liter
2 130Ft
Bareksten Old Tom Gin 0,7L 44%
Egységár:
22 271Ft / Liter
15 590Ft
Gin fűszer Persian Pink Rose Bud 20g (Perzsa rózsaBIMBÓ)
Egységár:
102Ft / Liter
2 045Ft
Bluecoat American Dry Gin 47% (0.7L)
Egységár:
22 764Ft / Liter
15 935Ft
Bols Genever Amsterdam 42% (0.7L)
Egységár:
20 143Ft / Liter
14 100Ft
GVine Gin Floraison 0,7 40% pdd + pohár
Egységár:
24 229Ft / Liter
16 960Ft
Gin del Professore Crocodile 45% (0.7L)
Egységár:
19 000Ft / Liter
13 300Ft
Tanqueray London Gin 0,35 43,1% kisüveges
Egységár:
13 686Ft / Liter
4 790Ft
Bombay Sapphire EAST 0,7 42%
Egységár:
18 793Ft / Liter
13 155Ft
Plymouth Sloe Gin 0,7 26%
Egységár:
18 243Ft / Liter
12 770Ft
A gin egy égetett szeszes ital, amely olyan semleges ízű alkoholpárlatból (minőségi változatok esetén legtöbbször gabonaszeszből) készül, amit a közönséges boróka tobozbogyójával vagy annak kivonatával ízesítenek. Olykor sok más fűszert is felhasználnak, de ízében mindig a boróka dominál. Eredettől függően sokféle típus létezik, de alapvetően kétféle gint különböztetnek meg. A desztillált gint hagyományos módon készítik: a szeszbe borókabogyót és egyéb fűszereket áztatnak, majd újra lepárolják. Ezután pedig esetenként tiszta alkoholt, kevés cukrot, és ízanyagokat adnak hozzá. A kevert gin készítésekor valamilyen semleges szeszt kivonatokkal vagy aromákkal ízesítenek. A gin alkoholtartalma az Európai Unióban legalább 37,5% v/v