Az esküvői szervezésben bár számos más dolog okozhat fejtörést, az italok kiválasztása sem könnyíti meg a feladatunkat. Egy nyári esküvőn nagyobb valószínűséggel fognak frissítő italokat inni a vendégek, több fogy a sörökből is, jobban kedvelik a gyümölcsös ízeket. Érdemes azonban alacsonyabb alkohol tartalmú söröket választani, nehogy túl korán véget érjen az ünneplés. Ha pedig az őszi, vagy téli esküvőt szervezünk, inkább a fűszeres, telt ízeket részesítsük előnyben. 

Alapvetően a sörök egyik lagzi kínálatából sem hiányozhatnak, csakúgy, mint a rövid italok. Bár elég nagy a kínálat, mindenképp kapjon helyet egy különleges likőr, egy ízletes pálinka, de akár egzotikus koktéllal is megörvendeztethetjük vendégeinket, mely egyre jellemzőbb napjainkban az esküvőkön.

Életed nap napjára készültök, esküvőtök lesz? Rendezvényt szervezel a céges munkatársak számára? Családi ünnepséget fogtok tartani?

 

Akkor az alábbi kérdések biztosan felmerültek már benned az italok beszerzésével kapcsolatban:

Milyen italokra van szükség egy gondtalan rendezvényre? Ennyi főre mennyi, és milyen típusú ital szükséges? Vajon be tudom szerezni egy helyen az összes szükséges italt? Hogyan tudnám az italbeszerzést a legkönnyebben és leggyorsabban elintézni? Hol vásároljam meg a rendezvényre az italokat?

 

VÁLASSZD AZ
Italcenter.hu

MINŐSÉGI ITALOK WEBÁRUHÁZÁT!

Az italok kiválasztásánál gondoljuk át, hogy - esküvői vendégkörünkben - hány gyermek lesz, lesznek-e olyan vendégek, akikről biztosan tudjuk, hogy nem isznak alkoholt, vagy éppen az átlagnál jóval többet, esetleg kevesebbet szeretnek inni. Bár utóbbiakat igen nehéz előre meghatározni, érdemes kicsit fölé tervezni, ezzel elkerülhetjük, hogy idejekorán kifogyjon az italkészletünk. Ha nyárra tervezzük a rendezvényünket, gondoljunk a jégre is, biztosítsunk kellemesen hűs italokat.

Mi a helyzet a baráti összejövetelekkel? Az ilyen bulikra legtöbbször megbeszélés alapján a vendégek hozzák majd az italok nagy részét, persze azért nem árt készülni néhány alap innivalóval sem, mint például az ásványvíz, egyéb üdítők, hiszen ezt többen fogyasztják, de kevesebben hoznak. A hölgy vendégek számára kedvezhetünk alacsonyabb alkoholtartalmú, de annál ízletesebb krémlikőrökkel, az uraknak pedig válasszunk egy igazán fűszeres wisky-t, egy kis jéggel. 

 

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ
www.italcenter.hu


GYERE EL HOZZÁNK SZEMÉLYESEN!
KERESD BOLTJAINKAT:

 

NYÍREGYHÁZA, DÓZSA GYÖRGY U. 59.
NYITVA TARTÁS H-SZO: 09:00-20:00 V: ZÁRVA

TISZAVASVÁRI, KOSSUTH LAJOS U. 2.
NYITVA TARTÁS H-CS: 08:00-20:00 P-SZO: 08:00-22:00 V: 08:00-16:00