Egy ital tökéletes ajándék lehet minden eseményre, hiszen köszönetképp megajándékozhatjuk ügyfeleinket, ugyanakkor megállja helyét egy nagyobb eseményen is. Egy lényeges szabályt azonban sose felejtsünk el: ha tehetjük, válasszunk minőségi italt és szabjunk meg egy értékhatárt, ami alá nem megyünk. És persze figyeljünk arra is, hogy ne ajándékozzunk italt annak, aki absztinens, vagy betegség miatt nem ihat alkoholt. Akiről pedig köztudott, hogy szereti a különlegességeket, érdemes picit több időt szentelni az ajándék kiválasztására.

Hogyan válasszunk?

Vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjuk, ki milyen italt, milyen ízvilágot kedvel jobban. Az ünnepek előtt gyakran találkozhatunk az adott ünnepre illő designer csomagolásokkal, melyeket az egyszerű megoldásokat keresők hamar meg is találnak, viszont ha szeretnénk figyelmesebb, személyre szólóbb ajándékot, érdemes azonban utánajárni a megajándékozni kívánt személy ízlésének, hiszen egyes italtípusokon belül rengeteg különböző ízű, illatú, aromájú itallal találkozhatunk. Vegyük például a pálinkát kedvelőket: egy ágyas pálinka sokak számára ízletes lehet, ha épp barackból, szilvából készül, de más, furcsa gyümölcsökből készülő párlatokat, mint például a kökénypálinka, már inkább kerülik.  A kutakodás során pedig nem csak a legmegfelelőbb nedűt találjuk meg, de némi tudásra is szert tehetünk az alkoholos italok készítéséről, sokszínűségéről.

Egy borválasztásánál többnyire a magasabb árú borokat  választjuk gondolván azt, hogy a drágább bor, finomabb, jobb minőségű is, azonban ez nem minden esetben igaz. Figyeljünk inkább az ár-érték arányra, ha lehetőségünk van rá, kérjük ki szakember véleményét. Fontos a bor címkéje is, hiszen egy jól megtervezett design címke hozzáad a bor értékéhez, de ne kizárólag ez alapján válasszunk. Ha szeretnénk plusz meglepetést is, válasszunk egy, a borhoz illő dugóhúzót, egy különleges borospoharat.

Manapság a drágább japán whiskykskót- vagy ír whisky-k a legdivatosabbak. Egy Jim Beam-et vagy Jack Daniels-t választva biztos sikert arathatunk. 

NEM TALÁLTÁL MEGFELELŐ ÖSSZEÁLLÍTÁST? SZERETNÉL EGYEDI DRINK BOXOT AJÁNDÉKOZNI? GYEREL EL HOZZÁNK VAGY LÁTOGASS EL WEBÁRUHÁZUNKBA, ÉS PAKOLD ÖSSZE TE MAGAD AZ ITALDOBOZOD!

Ha inkább egy erősebb italt választanánk, a párlatok jelenthetik az ideális megoldást. Fontos, hogy kerüljük a házi készítésű pálinkákat, csak ellenőrzött helyről származó italt vásároljunk! Egy kifinomult hordós érlelés során a pálinkák egyedi aromákkal egészülnek ki, így kapva tiszta, gyümölcsös ízvilágot.

Az biztos, hogy egy kiváló minőségű whisky-vel, egy ínycsiklandó aromájú likőrrel, egy telt ízvilágú konyakkal,  egy klasszikus pálinkával vagy  egy prémium italokból összeállított italboxszal biztosan nem lőhetünk mellé! Ráadásuk ma már egyre több limitált kiadású, egyedi darabbal is találkozhatunk, mint például Johnnie Walker – White walker liimitált italával, mely egy Trónok Harca rajongónak a legideálisabb ajándék lehet, noha előfordulhat, hogy inkább a szekrény polcát fogja díszíteni egy ilyen különleges darab.



IRÁNY A WEBÁRUHÁZ
www.italcenter.hu


GYERE EL HOZZÁNK SZEMÉLYESEN!
KERESD BOLTJAINKAT:

 

NYÍREGYHÁZA, DÓZSA GYÖRGY U. 59.
NYITVA TARTÁS H-SZO: 09:00-20:00 V: ZÁRVA

TISZAVASVÁRI, KOSSUTH LAJOS U. 2.
NYITVA TARTÁS H-CS: 08:00-20:00 P-SZO: 08:00-22:00 V: 08:00-16:00